Vreme je da unapredite lične finansije, evo i kako

Author
Kristina Čubrilo Communication Expert, OTP banka Srbija

Žongliranje finansijama usložava se kako odrastamo. Prvi uspesi su divni i sa sobom donose povišice i nove finansijske odgovornosti ali iako free style odnos prema novcu ima svojih prednosti, kako godine prolaze, a mi ulazimo u stabilniju fazu svog života, nastupa trenutak kada je sve to potrebno sistematizovati. Uvođenje reda u svoje finansije praktično znači da postoji mogućnost da „uposlimo“ svoj novac da radi za nas. Nego, odakle početi?

Prvi korak jeste odabir banke koja će nam ponuditi najbolje uslove, ali i potsticajnu atmosferu u kojoj ćete sa svojim ličnim bankarom moći da pronađete onaj put koji najviše odgovara vašim potrebama, količini stredstava i načinu života. U tom delu posebno se ističe Privatno bankarstvo OTP banke koje je pionir na tržištu kada govorimo o konceptu namenjenom klijentima koji imaju mogućnost ulaganja. Za njih je kreiran Eminent paket koji prati njihov životni stil i potrebe. U okviru paketa, pored drugih benefita na raspolaganju im je Visa INFINITE najprestižnija kartica na tržištu. Klijenti od svog investicionog savetnika dobijaju informacije o kretanju na tržištima uz skretanje pažnje na očekivane rizike, na osnovu čega klijenti odlučuju da li će ta ulaganja i realizovati.

ŠTA DOBIJATE UZ EMINENT PAKET?

Uz Eminent paket možete da uživate u brojnim prednostima koje vam pružaju prestižna Visa Infinite debitna kartica, usluge investicionog savetovanja i da koristite brojne usluge koje su tu da lako i brzo upravljate svojim sredstvima. Visa Infinite debitna kartica (izdaje se na zahtev) pruža podršku širom sveta i tu je da vaš dinamičan ritam isprati u korak kroz sve mogućnosti, među kojima su uvek dostupne usluge concierga –ličnog asistenta, mogućnost potpunog multiputnog osiguranja koje obezbeđuje mir svim članovima porodice koji putuju sa vama, asistenciju pri organizovanju putovanja, pristup biznis salonima na aerodromima širom sveta i drugim VIP sadržajima, kao i niz drugih, privilegovanih opcija.

OUTSIDE OF THE BOX REŠENJA

Nedavno su banka i kompanija Visa organizovali jedinstvenu aktivnost za korisnice Visa Infinite kartice: one su dobile priliku da zajedno sa poznatom kreatorkom Draganom Ognjenović u radnji DO Fashion odaberu haljinu koju će dobiti na poklon. Ovo nije prva akcija tog tipa, do sada su za važne klijente organizovane art ture, predavanja iz oblasti marketinga, lekcije iz arhitekture… „Kada bismo koncept ovih nesvakidašnjeg druženja želeli da objasnimo u jednoj rečenici, rekli bismo da je to neka vrsta veštog iskoraka banke koja je odvaja od konvencionalnog pristupa i klijentima nudi nešto sasvim drugačije. Klijenti su uvek iznenađeni jer postoji kliše šta od banke mogu da očekuju. Po njihovim reakcijama zaključujemo da umeju da cene naš trud, a njihovo zadovoljstvo našem timu daje dodatnu inspiraciju da osmišljavamo naredne korake“, rekla je o ovom pristupu Olivera Zulović segment menadžer za affluent klijente banke.

„Razumevanje klijenata ne želimo da svodimo na transakcione odnose već da vidimo širu sliku. Planovi u kojima banka može da ih podrži uvek se tiču upravo te šire slike. Kroz redovne kontakte sa njima gradimo i poverenje i prostor u kojem ih bolje upoznajemo. Kao i u svim drugim odnosima, što je jače poverenje to je veće razumevanje i poštovanje“, poentirala je.

Ukoliko u novoj godini želite da usvojite novi i pametniji pristup novcu, vreme je da zakažete razgovor za bankarom OTP banke i otkrijete koje sve pogodnosti i prednosti možete ostvariti zahvaljujući svom trudu i napretku u karijeri.

DODATNE POGODNOSTI EMINENT PAKETA:

Klijent Privatnog bankarstva može podneti zahtev za hipotekarni kredit, pozajmicu i otvaranje štednog računa uz povoljne kamatne stope.

Atraktivna ponuda za kupovinu nepokretnosti

Srednji kurs NBS za kupoprodaju evra u online menjačnici

Premium loyalty program vrhunskim klijentima pruža dodatnu vrednost, putem saradnje sa pažljivo probranim trgovcima i partnerima

Savetnik u kojeg možete imati puno poverenje i koji ima pristup inovativnim i efikasnim rešenjima.

OTP banka u Srbiji omogućava pristup uslugama prilagođenim vama i susrete licem u lice, kao vid brzog odgovora na promene lokalnih uslova poslovanja, uz rešenja koja prate vaše potrebe.

Tekst je izvorno objavljen u magazinu Buro 24/7

Tags:
0 komentara
Kristina Čubrilo Communication Expert, OTP banka Srbija

Vrati se gore