Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Sinhro – za paušalce

Osluškivali smo vaše potrebe i napravili posebnu ponudu za vas - samostalne stručnjake, zaposlene u kompaniji koji zaradu primaju kao paušalci.

Sinhro paket

Olakšano dnevno bankarstvo kroz jedinstven paket koji je skup usluga i bankarskih proizvoda za fizičko lice i za paušalnog preduzetnika.

 • Otvara se na zahtev klijenta, a uključen je u cenu paketa

Zatvori
Cena paketa mesečno sa Mastercard Gold debitnom karticom
495 RSD
Cena paketa mesečno sa Mastercard Platinum debitnom karticom i putnim osiguranjem
695 RSD

Mogućnost kreditiranja

Proizvodi poput dozvoljenog minusa, keš kredita, kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja poput lizinga za vozila i stambenih kredita sada su dostupni i vama. Pogledajte našu ponudu kombinovanog stambenog kredita, kontaktirajte nas da se raspitate o uslovima i zajedno ćemo na osnovu ugovora koji imate pronaći odgovarajuće rešenje za vas.

Online ekspozitura

Dostupna u našoj e-banking aplikaciji da sve nedoumice rešite bez odlaska u banku i van njenog uobičajenog radnog vremena putem video razgovora sa bankarom.

Aplikacija Pausal

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, uz Sinhro paket imate prva 3 meseca besplatnog korišćenja (ponuda važi do kraja 2019. godine) Pausal aplikacije koja vam omogućava:

 1. Platite porez i doprinose, režije i račune za telekomunikacije, kao i repograme i kamate
 2. Iskoristite Online podršku Pausal chat-a
 3. Pratite istoriju plaćanja po mesecu i komitentu

Ponuda za Pausal aplikaciju – prva 3 meseca besplatnog korišćenja – važi do kraja 2020. godine. Period trajanja besplatnog korišćenja počinje od dana registracije u PAUSAL aplikaciji, a nakon isteka 3 meseca prelazi se na redovno plaćanje u skladu sa cenovnikom PAUSAL-a koji je dostupan na njihovom zvaničnom sajtu www.pausal.rs

Uvek povoljan kurs za prilive iz inostranstva u evrima

Kao samostalni stručnjak, vaš biznis nema granica. Radite sa celim svetom, a svoju zaradu realizujte glatko uz posebne uslove za konverziju evra.

Svaki put kada dobijete EUR uplatu iz inostranstva, moći ćete da zamenite evre u dinare po kursu fiksiranom prema srednjem kursu NBS. Ovo će vam omogućiti povoljnu transakciju valute i isti kurs nezavisno od visine iznosa uplate.

Kurs koji se primenjuje za prodaju deviza u EUR valuti SINHRO korisnicima je fiksiran na -0,3% u odnosu na srednji kurs Narodne Banke Srbije.

 

Q&A
SINHRO paket i ponuda
 • Kojim paušalcima je namenjena ponuda SINHRO? 

Sinhro ponuda je namenjena samostalnim stručnjacima i frilenserima koji primaju zaradu putem sopstvene paušalne agencije. Ponuda se odnosi na one paušalce koji imaju dugoročan ugovor sa stalnim klijentom (poslodavcem) i redovna mesečna primanja preko računa od svog klijenta-poslodavca.

 •  Kojim delatnostima je namenjena SINHRO ponuda?

 Ponuda je namenjena ekspertima raznih profila kao što su programeri, digitalci, dizajneri, arhitekte, advokati i drugim konsultantima i samostalnim stručnjacima.

 • Ja sam paušalac koji se bavi trgovinom, uslugama ili proizvodnjom, da li mogu da pređem na SINHRO paket?

Ukoliko vaša preduzetnička radnja prihoduje prodajom robe i pružanjem jednokratnih usluga većem broju klijenata, za vas imamo dobru ponudu u sklopu naših paketa za mali biznis.

 • Klijent sam naše Banke, kako da se prebacim sa paketa za mali biznis na paket SINHRO?

 Javite se vašem ličnom bankaru da poverite da li ispunjavate uslove za prelazak na paket SINHRO.

Krediti i finansiranje za SINHRO paušalce
 • Da li kao paušalac mogu da uzmem keš kredit i auto kredit?

Da, ukoliko ispunjavate uslove za prelazak na SINHRO paket, možete da aplicirate za keš kredit, auto kredit i potrošačke kredite, sa rokom otplate koji odgovara roku na koji je zaključen vaš ugovor o poslovnoj saradnji sa vašim stalnim klijentom (poslodavcem) od koga dobijate redovna mesečna primanja preko računa u našoj banci.

 • Da li kao paušalac mogu da dobijem stambeni kredit?

Da, ukoliko ispunjavate uslove za prelazak na Sinhro paket, možete da aplicirate za stambeni kredit ukoliko imate zaključen ugovor “na neodređeno” sa stalnim klijentom/poslodavcem od koga dobijate redovna mesečna primanja preko računa. Ukoliko je taj ugovor sklopljen na određeno vreme, rok otplate stambenog kredita mora da odgovara roku na koji je zaključen vaš ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Vašim stalnim klijentom/poslodavcem.

 • Da li kao paušalac mogu da dobijem kreditnu karticu za fizička lica?

Da, ukoliko ispunjavate uslove za prelazak na SINHRO paket, možete da aplicirate za kreditnu karticu za fizička lica, ukoliko imate sklopljen ugovor “na neodređeno” sa stalnim klijentom/poslodavcem od koga dobijate redovna mesečna primanja preko računa. Ukoliko je ugovor sklopljen na određeno vreme, ročnost ugovora mora biti minimum tri godine.

 • Da li kao paušalac imam pravo na dozvoljeni minus?

Da, ukoliko ispunjavate uslove za prelazak na Sinhro paket, možete da aplicirate za dozvoljeni minus.

 • Koliko dugo mora da postoji moja preduzetnička radnja/agencija da bih aplicirao za kredit?

Ukoliko ste korisnik našeg SINHRO paketa, za keš, auto, kredit za refinansiranje i potrošački kredit možete da aplicirate ukoliko vaša agencija postoji najmanje tri meseca. Za stambeni kredit možete aplicirati ukoliko vaša agenicija postoji najmanje šest meseci.

 • Da li su uslovi kreditiranja za paušalce rigorozniji – da li je kamata viša?

Uslovi odobravanja kredita i kamatne stope su u skladu sa uslovima koji važe za sve klijente koji svoju zaradu primaju putem računa u našoj Banci.

 • Kako se odobrava iznosa kredita – ukupan promet ili neki drugi parametar, s obzirom da neki od nas ne vodimo poslovne knjige

Za odobravanje iznosa kredita, merodavni su akontaciono rešenje, ugovor sa klijentom (poslodavcem) i promet po računu radi identifikovanja prihoda po osnovu ugovora u poslovnoj saradnji.

 • Šta je potrebno kao sredstvo obezbeđenja prilikom apliciranja za kredit?

Uslovi su isti kao i za klijente koji su zaposleni prema standardnom ugovoru o radu, koji zavise od ročnosti kreditnog proizvoda. Potrebna vam je menica fizičkog lica kao sredstvo obezbeđenja, a za stambeni kredit se utvrđuje hipoteka.

 •  Šta je potrebno od dokumentacije za kredit, dozvoljeni minus, i druge kreditne proizvode?

 Neophodna dokumentacija za podnošenje zahteva je:

 • Akontaciono rešenje
 • Ugovor sa kompanijom čija ročnost mora biti usklađena sa ročnošću kreditnog proizvoda
 • Promet po računu radi identifikovanja prihoda po osnovu ugovora sa kompanijom
 • Uverenje o plaćenim porezima ne starije od 30 dana
 • Osnovni izveštaj Kreditnog biroa kao fizičkog lica
 • Osnovni izveštaj Kreditnog biroa kao pravnog lica
Štednja
 • Da li kao paušalac mogu da otvorim štedni račun?

Da, ukoliko ispunjavate uslove za prelazak na Sinhro paket, možete da otvorite štedni račun kao fizičko lice i to direktno putem e-banking aplikacije, bez odlaska u ekspozituru.

E-banking, m-banking i platni promet
 • Da li postoji mogućnost poslovanja sa inostranstvom?

Međunarodni transfer novca se obavlja prema standardnim tarifama – izuzetno brzo i sigurno. Osnovni računi u Sinhro paketu su u dinarima i evrima, a na vaš zahtev možete bez dodatne naknade da otvorite i račune u drugim valutama.

 • Kako su privatni i poslovni računi spojeni u e-banking i m-banking aplikaciji?

Kao korisnik našeg SINHRO paketa, poslovni računi vaše preduzetničke radnje i vaši privatni računi nalaze se u istoj e-banking/m-banking aplikaciji i vrlo lako možete da ostvarite pregled stanja i da obavljate transakcije sa svih računa. E-banking za korisnike Sinhro paketa je web aplikacija čije operacije se izvršavaju u bilo kom standardnom browser-u i za njeno korišćenje nije potrebno instaliranje dodatnog softvera na vašem računaru. M-banking aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

 • Šta znači da mi je dostupna Online ekspozitura?

Online ekspozituru čine naši “digitalni” bankari sa kojima možete da obavite konsultacije putem video poziva ili chat-a direktno sa naše e-banking platforme (aplikacije). Online bankari vam mogu pružiti svu podršku kao i kolege u našim ekspoziturama, a dostupni su za video poziv radnim danom od 8 do 22h, subotom i nedeljom od 10 do 19 časova.

 

 

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore