Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Prestiž paket računa i usluga

Spektar proizvoda i naprednih usluga koje sadrži Prestiž paket omogućava vam da svakodnevno uživate sve pogodnosti savremenog bankarstva. U paket je uključeno i putno osiguranje za vas i vašu porodicu.

Paket Prestiž

Spektar proizvoda i naprednih usluga koje sadrži Prestiž paket omogućava vam da svakodnevno uživate sve pogodnosti savremenog bankarstva. Savršena kombinacija usluga i proizvoda u Prestiž paketu nudi vam:

Zatvori

Cena paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

595 RSD
0 RSD
Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara
Popust Potreba potrošnja karticom na mesečnom nivou Cena paketa nakon umanjenja
50% 45.000 RSD 595 RSD 297,5 RSD
100% 70.000 RSD 595 RSD 0 RSD

Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jefitniji ili čak potpuno besplatan Prestiž paket!
Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom jednog meseca, stekli ste uslov da se, odgovarajuće umanjenje primeni za jedan mesec. Kako se obračunava? Umanjenje za potrošnju iz oktobra, primera radi, bilo bi utvrđeno u novembru, a primenjeno na održavanje paketa računa i usluga u decembru. Računaju se platne transakcije koje su proknjižene i prikazane na mesečnom izvodu za predmetnu platnu karticu od 01. do poslednjeg dana u mesecu.

Umanjenje mesečne naknade ne primenjuje se u slučaju kada postoji već aktivno umanjenje po bilo kom drugom osnovu.

Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi do 28.02.2021.

Pogledajte šta paket još sadrži
 • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1, Telenor), kao i Mediana Niš, plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
 • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
 • Mobilia – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
 • Vocalia – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
 • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

 

Dobro je da znate

 • Za otvaranje računa uz Prestiž paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
 • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

Želite sve pogodnosti Prestiž paketa? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Paketi računa i usluga

Pitate se kako da odaberete paket računa i koje dodatne pogodnosti možete da imate? U četiri različita paketa računa, inspirisani vašim mnogobrojnim potrebama, spakovali smo rešenja za vaše najčešće zahteve. Pred vama su naši Klasik, Praktik, Prestiž i Fluo paketi. Šta vam omogućava svaki od njih?

Saznajte više

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore