Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Prestiž paket računa i usluga

Za vas koji živite dinamično, često putujete u inostranstvo i želite lako da upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima - savršen izbor je Prestiž paket.

Paket Prestiž

Za vas koji želite više, živite dinamično i često putujete u inostranstvo, savršen izbor je Prestiž - paket koji uključuje putno osiguranje za vas i članove porodice. Uz Prestiž možete lako da upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima koristeći sve prednosti našeg m i e banka, sa povoljnim cenama za sve transakcije specijalno u ovom paketu. Posebna pogodnost paketa je što može biti upola jeftiniji ili čak i besplatan.

Zatvori

Cena paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

595 RSD
0 RSD
Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara
Popust Potreba potrošnja karticom na mesečnom nivou Cena paketa nakon umanjenja
50% 45.000 RSD 595 RSD 297,5 RSD
100% 70.000 RSD 595 RSD 0 RSD

Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jefitniji ili čak potpuno besplatan Prestiž paket!
Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom jednog meseca, stekli ste uslov da se, odgovarajuće umanjenje primeni za jedan mesec. Kako se obračunava? Umanjenje za potrošnju iz oktobra, primera radi, bilo bi utvrđeno u novembru, a primenjeno na održavanje paketa računa i usluga u decembru. Računaju se platne transakcije koje su proknjižene i prikazane na mesečnom izvodu za predmetnu platnu karticu od 01. do poslednjeg dana u mesecu.

Umanjenje mesečne naknade ne primenjuje se u slučaju kada postoji već aktivno umanjenje po bilo kom drugom osnovu.

Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi do 28.02.2021.

Pogledajte šta paket još sadrži
 • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, Vip mobile, Telenor), kao i Mediana Niš, plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
 • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
 • Mobilia – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
 • Vocalia – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
 • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

 

Dobro je da znate

 • Za otvaranje računa uz Prestiž paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
 • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

Želite sve pogodnosti Prestiž paketa? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore