Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Mastercard® Gold

Mastercard® Gold debitna kartica sa tehnologijom za beskontaktno plaćanje vam omogućava lako plaćanje i podizanje gotovine na svim bankomatima – u zemlji i inostranstvu, ali i dodatne pogodnosti.

Karakteristike kartice

Pogledajte šta vam sve omogućava ova debitna kartica:

Zatvori

Mastercard® Gold može se izdati na vaš poseban zahtev i u okviru našeg paketa računa i usluga Praktik. Popust na mesečno održavanje, e-banking, m-banking su samo deo paketa. Ako za plaćanje koristite vašu Mastercard® Gold  karticu ovaj paket može biti i 0 dinara! Saznajte vise na Paketi računa. Ukoliko nemate Praktik paket, pogledajte kako da dođete do njega na stranici Paketi računa.

Dobro je da znate
 • Sve debitne Mastercard kartice poseduju tehnologiju za beskontaktna plaćanja. Za beskontaktne transakcije do 3000 RSD nije potrebno unositi PIN, dok je za iznose koji prelaze 3000 RSD, potrebno da unesete vaš PIN. Prva transakcija ovom karticom mora biti standardna – sa unosom kartice u terminal i sa unosom PIN koda (to ne mora biti plaćanje, može biti i upit stanja na bankomatu).
 • Svim korisnicima platnih kartica izdatih u našoj banci, omogućeno je korišćenje besplatne 3D Secure usluge koja dodatno obezbeđuje plaćanje karticama na internetu. Saznajte više.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore