Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Mastercard® Fluo

Uz Mastercard® Fluo debitnu karticu za studente plaćaj beskontaktno, koristi je i u zemlji i u inostranstvu i ostvari popuste kod naših partnera!

Karakteristike kartice

Pogledaj šta ti sve omogućava ova debitna kartica:

Zatvori

Mastercard® Fluo se može izdati na vaš poseban zahtev i u okviru besplatnog paketa računa i usluga Fluo, za studente. E-banking, m-banking, popust u Sport Vision-u su samo deo paketa. Ukoliko nemaš Fluo paket, pogledaj kako da dođeš do njega na stranici Paketi računa.

Dobro je da znate
 • Sve debitne Mastercard® kartice poseduju tehnologiju za beskontaktna plaćanja. Za beskontaktne transakcije do 3000 RSD nije potrebno unositi PIN, dok je za iznose koji prelaze 3000 RSD, potrebno da unesete vaš PIN. Prva transakcija ovom karticom mora biti standardna – sa unosom kartice u terminal i sa unosom PIN koda (to ne mora biti plaćanje, može biti i upit stanja na bankomatu).
 • Svim korisnicima platnih kartica izdatih u našoj banci, omogućeno je korišćenje besplatne 3D Secure usluge koja dodatno obezbeđuje plaćanje karticama na internetu. Saznaj više.
 • Ukoliko Mastercard® Fluo karticu koristite u inostranstvu ili za online plaćanja u stranoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom EUR tekućem računu. Ukoliko je platna transakcija u  inostranstvu izvršena u valuti koja nije EUR, primenjuje se kurs Mastercarda prilikom konverzije u valutu EUR.

Da li imaš dodatnih pitanja?

Piši nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo te kontaktirati.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore