Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Počnite da prodajete preko interneta. Nikad lakše!

Odmah se povežite sa desetinama hiljada kupaca na KupujemProdajem. Uz OTP Pay by Link, primajte kartice kao velika internet prodavnica, čak i ako nemate sajt. Iskoristite specijalnu ponudu KupujemProdajem i OTP banke jer dobijate poklon u vrednosti od 10.000 dinara za marketing promociju vaših proizvoda na KP!

Specijalna ponuda KupujemProdajem i OTP banke

Nikad nije bilo lakše da pokrenete prodaju preko interneta!

OTP Pay by Link je jednostavan način da naplatite vašu robu preko interneta. Kupci vam mogu platiti karticom, bezbedno i lako, čak i pre slanja robe. Ne treba vam nikakvo predznanje, niti prodajni sajt.

KupujemProdajem je lak način da odmah ponudite svoju robu preko interneta. Milionska poseta KP-a za Vas znači desetine hiljada potencijalnih kupaca, praktično čime god da se bavite. Jednostavno otvorite nalog i postavljajte oglase, potpuno besplatno!

Da biste još ubrzali prodaju, dobijate i poklon u vrednosti od 10.000 dinara za marketing promociju i bolje pozicioniranje vaših oglasa na KupujemProdajem (prepaid kredit na KP nalogu)!*

Želite da saznate više o specijalnoj ponudi KupujemProdajem i OTP banke? Popunite jednostavnu formu i podrška iz OTP banke za internet trgovinu će vas ubrzo kontaktirati.PDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Šta je Pay by Link?

Uz OTP Pay by Link, možete da naplaćujete robu platnim karticama kao velika internet prodavnica, čak i ako nemate nikakav sajt. Iz Pay by Link platforme lako kreirate link za plaćanje i šaljete ga kupcu SMS porukom ili emailom. Klikom na taj link, kupac vam jednostavno plaća svojom platnom karticom.

Saznate više i pogledajte kako radi Pay by Link na ovoj stranici.

Šta je KupujemProdajem?

KupujemProdajem je platforma za online kupovinu i prodaju u Srbiji. Praktično, čime god da se bavite, milionska poseta KP-a za vas znači desetine hiljada potencijalnih kupaca. Brojni biznisi su već tu i uspešno oglašavaju svoje proizvode i usluge.

Sve o tome kako da pokrenete prodaju preko KupujemProdajem saznajte na KP blogu.

Ubrzajte prodaju uz poklon KP prepaid kredit u vrednosti od 10.000 dinara za marketing promociju na KupujemProdajem

Kada aktivirate Pay by Link i na KupujemProdajem postavite prvi oglas kao pravno lice, na vaš KP nalog ćemo dodati 10.000 dinara KP Prepaid kredita koji vam služi za bolje pozicioniranje vaših oglasa*.

Iz ovog budžeta možete aktivirati razne promocije vaših oglasa, kada god vam odgovara i za bilo koji od vaših oglasa.

Na primer, najpopularnija promocija na KP se zove Na vrhu. Sa njom će se Vaš oglas 7 dana prikazivati na samom vrhu grupe u koju ste ga postavili, ispred nepromovisanih oglasa. Tako dobijate više pregleda oglasa i ubrzavate prodaju.

Želite da saznate više o specijalnoj ponudi KupujemProdajem i OTP banke? Popunite jednostavnu formu i podrška iz OTP banke za internet trgovinu će vas ubrzo kontaktirati.PDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Kako da iskoristite ovu specijalnu ponudu?

Korak 1: Kliknite na “Kontaktirajte nas” i popunite kontakt formu. Ubrzo će vam se javiti ekspert OTP banke za online trgovinu. Sprovešće vas kroz proces apliciranja za Pay by Link. U proseku, proces se završava za oko nedelju dana.

Korak 2:  Pay by Link je aktiviran. Od tog trenutka, jednostavno možete da kreirate i šaljete linkove za plaćanje svojim kupcima, a i da aktivirate poklon marketing budžet u vrednosti od 10.000 dinara na KupujemProdajem.

Korak 3: Aktivirajte poklon marketing budžet u vrednosti od 10.000 dinara. Sve što je potrebno jeste da postavite oglas u svojstvu pravnog lica, koristeći isti PIB sa kojim ste uspešno aplicirali za Pay by Link. U roku od 2 radna dana, na vaš nalog dodaćemo 10.000 dinara poklon KP Prepaid kredita. Svejedno je da li ste kreirali novi KP nalog, ili koristite svoj postojeći.

Korak 4: Počnite da prodajte preko KupujemProdajem. Možete postaviti neograničen broj besplatnih oglasa. Iskoristite aktivirani poklon marketing budžet za promocije svojih oglasa. Tako dobijate više pregleda oglasa i ubrzavate prodaju. Kupci će vam se javljati telefonom, ili preko KP poruka.

Želite da saznate više o specijalnoj ponudi KupujemProdajem i OTP banke? Popunite jednostavnu formu i podrška iz OTP banke za internet trgovinu će vas ubrzo kontaktirati.PDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Uslovi ponude

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

Saznaj više
Vrati se gore