Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Sinhro frilenser

Ponuda za frilens paušalce. Iskombinovali smo set usluga i kreirali SINHRO frilenser ponudu koja odgovara na vaše potrebe i navike u poslovanju.

Radite kao frilenser?

Angažuju vas domaći i strani klijenti, za projekte razlicite dužine trajanja. Tokom svakog projekta, važno je da pravilno predvidite potrebno vreme i troškove, kako za obavljanje zaključenog posla, tako i za završavanje tekućih obaveza vaše firme.

Jer iako frilenser, zaradu ostvarujete na osnovu statusa paušalca. A to iziskuje svakodnevno bavljenje administracijom, ali i dodatne troškove.

Mi želimo da vam olakšamo. I pojednostavimo vaše poslovanje u frilens svetu.

Predstavljamo Sinhro frilenser – ponudu za frilens paušalce.

Sinhro paket

Olakšano dnevno bankarstvo kroz jedinstven paket koji je skup usluga i bankarskih proizvoda za fizičko lice i za paušalnog preduzetnika.

Uštedite vreme jer ćete sve svoje poslove u bankarskom svetu završiti brzo, efikasno i lako, a i novac jer plaćate cenu samo jednog paketa.

  • Otvara se na zahtev klijenta, a uključen je u cenu paketa

Zatvori
Cena paketa mesečno sa Mastercard Gold debitnom karticom
495 RSD
Cena paketa mesečno sa Mastercard Platinum debitnom karticom i putnim osiguranjem
695 RSD

Devizno poslovanje

Lakše upravljanje stranim valutama.

Vaša znanja i veštine nemaju granice, zato smo se pobrinuli da svoju zaradu realizujete glatko i kada ona dolazi iz inostranstva.

Zatvori

Aplikacija Pausal.rs

Vodič kroz administrativne peripetije na klik.

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, uz Sinhro paket imate prva 3 meseca besplatnog korišćenja (ponuda važi do kraja 2020. godine) Pausal aplikacije koja vam omogućava:

Ponuda za Pausal aplikaciju - prva 3 meseca besplatnog korišćenja - važi do kraja 2020. godine. Period trajanja besplatnog korišćenja počinje od dana registracije u PAUSAL aplikaciji, a nakon isteka 3 meseca prelazi se na redovno plaćanje u skladu sa cenovnikom PAUSAL-a koji je dostupan na njihovom zvaničnom sajtu www.pausal.rs

Zatvori

Moja preventiva - dopunsko zdravstveno osiguranje uz osiguranje života

Kad je reč o zdravlju, vaš izbor je često privatna praksa. Uštedite i do 70% na zdravstvene usluge u privatnim ustanovama uz dopunsko zdravstveno osiguranje koje možete dodati svojoj SINHRO frilenser ponudi, uz plaćanje mesečne premije.

  • Pregledi bez učešća i sa povoljnim učešćem u ceni
  • Brzo i lako zakazivanje pregleda
  • Ušteda i do 70% na usluge u privatnim zdravstvenim ustanovama
  • Životno osiguranje uključeno

Sinhro filenser ponuda je ono što vama treba? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore