Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Kastodi

Societe Generale banka je jedna od prvih banaka u Srbiji
koja je prihvatila izazov tržišta kapitala i razvila kastodi usluge.

Kastodi

Societe Generale banka je od 2005. godine licencirana kastodi banka a 2008. godine, postala je deo globalne kastodi mreže pod imenom Societe Generale Securities Services (SGSS) koja je lider u ovim uslugama na evropskom a među prvih deset globalnih kastodijana na svetskom nivou.

Našim klijentima pružamo kompletnu paletu kastodi usluga prilagođenu zahtevima finansijskog tržišta u skladu sa regulativom.

Naš pristup je od početka usmeren ka trajnom stvaranju i razvijanju kvalitetne usluge i proizvoda po međunarodnim standardima, u skladu sa individualnim zahtevima i potrebama klijenata. Naša ambicija je da budemo referentni partner u pružanju kastodi usluga, prepoznatljivi po kvalitetu, konkurentnosti i brzim rešenjima.

Societe Generale banka kao punopravni član Centralnog registra hartija od vrednosti osigurava svojim klijentima visok standard i kvalitet usluge.
Klijenti koji posluju u Srbiji preko naše banke su u dodatnoj prednosti – domaći klijenti, koji u skladu sa domaćom regulativom imaju mogućnost investiranja u inostrane finansijske instrumente pod najpovoljnijim uslovima dobijaju brz pristup međunarodnim tržištima i kompletne kastodi usluge za svoje portfelje u inostranstvu. Dok strani investitori, nezavisno od toga da li su već klijenti SGSS ili nisu, u kastodi banci u Srbiji nalaze potpunu podršku i praćenje na lokalnom nivou za sva svoja ulaganja u domaće finansijske instrumente. Na taj način obezbeđujemo jednoobrazan nivo servisiranja, prepoznatljiv po visokom kvalitetu i profesionalizmu širom sveta.

Kastodi usluge

Kastodi klijenti: sadašnji i potencijalni

Pored usluga na domaćem tržištu, nudimo klijentima usluge saldiranja transakcija finansijskim instrumentima emitovanim na stranim tržištima.

 

Pravila poslovanja i potrebna dokumentacija
Pravila poslovanja kastodi banke za dobrovoljne penzijske i investicione fondove
Pravila tarifiranja Kastodi odeljenja
Dokumentacija koja se prilaže uz zahtev za otvaranje računa (za fizička lica i domaća pravna lica –rezidente)
Fond za zaštitu investitora – Informacije
Opšta pravila poslovanja Službe za kastodi poslove

Da li imate dodatnih pitanja?

Odgovor možete očekivati radnim danima od 9 do 17 časova

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore