Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Pausal aplikacija

Za klijente naše Banke, Pausal aplikacija je besplatna prva 3 meseca korišćenja (važi do kraja 2020. godine). Ova aplikacija omogućava paušalno oporezovanim obveznicima efikasno i po zakonu vođenje svog poslovanja.

Šta vam omogućava Pausal aplikacija?

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, sklopili smo partnerstvo sa prvom aplikacijom na tržištu koja predstavlja softversko rešenje za digitalno vođenje biznisa od početka do kraja.

Pausal – web i mobilna aplikacija – je potpuna novina na domaćem tržištu i omogućava paušalno oporezovanim obveznicima da efikasno i po zakonu vode svoje poslovanje, imaju kontrolu nad ostvarenim prihodima i na vreme izmiruju svoje obaveze.

Pausal aplikacija, iza koje stoji stalna podrška iskusnog profesionalnog tima knjigovođa, pomaže preduzetnicima da:

Aplikacija čuva sve podatke o paušalnoj agenciji, generiše mesečne naloge za prenos za obaveze prema Poreskoj upravi sa odgovarajućim računima i pozivima na broj i popunjava potrebne obrasce za dobijanje i overu zdravstvenih knjižica.

Dodatna prednost ove aplikacije je i automatsko vođenje Knjige o ostvarenom prometu (KPO), kao i pomoć oko tumačenja poreskog rešenja, jer vam je kroz ovaj alat omogućeno slanje skeniranog ili fotografisanog rešenja direktno na e-mail podrške sa kog u najkraćem roku dobijate pomoć.

Korišćenje Pausal aplikacije je za klijente naše Banke besplatno prva tri meseca* (*ponuda važi do kraja 2020. godine).

Prijavite se za korišćenje aplikacije na sajtu www.pausal.rs.

Ponuda za Pausal aplikaciju – prva 3 meseca besplatnog korišćenja – važi do kraja 2020. godine. Period trajanja besplatnog korišćenja počinje od dana registracije u PAUSAL aplikaciji, a nakon isteka 3 meseca prelazi se na redovno plaćanje u skladu sa cenovnikom PAUSAL-a koji je dostupan na njihovom zvaničnom sajtu www.pausal.rs

OTPpay za Sinhro korisnike

Uz OTPpay u samo dva klika platite račune svoje agencije direktno iz Pausal aplikacije!

Ukoliko ste korisnik Sinhro paketa, dostupna vam je OTPay opcija – plaćajte poreze i doprinose, režije i račune za komunalije direktno iz Pausal aplikacije kroz okruženje OTP m-bankinga i e-bankinga!

Iskoristite Online podršku Pausal chat-a i Webcall banke i pratite istoriju plaćanja po mesecu i komitentu.

Sinhro – za paušalce

Osluškivali smo vaše potrebe i napravili posebnu ponudu za vas - samostalne stručnjake paušalce.

Saznaj više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore