Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

O grupi

Odlikuje nas timski rad, fokus na poboljšanje iskustava klijenata sa akcentom na usluge i savremene tehnološke inovacije, odnos zasnovan na poverenju i poštovanju i doprinos odgovornom i efikasnom poslovanju.

O GRUPI

 

Pažljivo slušajući šta klijenti žele od nas kao njihove kuće finansija, iskustvom se pokazalo da je potreba za odgovoranim, pouzdanim i sigurnim partnerom nepohodna svakog dana.

Zato kao OTP Grupa koja se nalazi među evropskim bankarskim grupacijama sa najboljim pozicijama po kapitalu i likvidnosti, sa sigurnošću klijentima pružamo uslove za stabilno poslovanje i rast.

 

Posvećenost

Našu strategiju čine oni elementi koji klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bi  doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojom transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Uspeh

Blizu 36 hiljada zaposlenih širom regiona, zaslužni su su za uspeh OTP Grupe u segmentu poslovanja sa stanovništvom i u korporativnom segmentu. Savremena rešenja, informacione tehnologije i prilagodljiva ponuda proizvoda zajedno sa ljudstvom čine Grupu pravim partnerom. Tokom 70 godina rada, pravilnim razumevanjem potreba i ciljeva, zasluženo vodimo skoro 18.5 miliona klijenata.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore