Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

SWIFT - pravna lica

Kao pravno lice, devizna plaćanja u zemlji ili inostranstvu možete vršiti putem SWIFT procedure slanja novčanih sredstava

Kako biste bili u mogućnosti da primate sredstva iz inostranstva na svoj račun, potrebne su vam validne SWIFT instrukcije koje prosleđujete pošiljaocu novca. Dolaskom u banku, lični bankar će vam obezbediti sve neophodne instrukcije i ukoliko nemate, otvoriti račun u valuti u kojoj želite da primite očekivana sredstva.

Koristite elektronsko bankarsto za brz i jednostavan transfer novca. Na raspolaganju su vam biznis e-banking i Hal E-bank aplikacije za realizaciju nalog za plaćanje ili pravdanje priliva iz inostranstva. Imate mogućnost da potrebnu dokumentaciju prilozite elektronski uz nalog za plaćanje ili raspored priliva. Na taj način, ustedećete vreme, a banci omogućiti bržu realizaciju naloga.

Potpisivanjem ugovora o nedostavljanju dokumentacije dodatno ubrzavate proces izvršenja naloga. Potpisivanje ugovora ne isključuje konsultacije sa specijalistima iz službe za međunarodna plaćanja naše Banke. Ovo je usluga koju nastavljamo da pružamo svim klijentima.

Za devizna plaćanja u zemlji kada je korisnik plaćanja pravno lice, uvek koristite opciju troškova SHA.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

Saznaj više
Vrati se gore