Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Međunarodni platni promet

Korišćenjem mreže članica bankarske grupe kojoj Banka pripada i mreže prvoklasnih svetskih banaka, međunarodni platni promet možete obaviti brzo, efikasno i pouzdano.

Uz elektronsko bankarstvo, obavljajte međunarodni platni promet lakše i uz niže tarife

Naloge za plaćanje i prateću dokumentaciju moguće je dostaviti

Naplata iz inostranstva

O svim prilivima iz inostranstva vam dostavljamo obaveštenje istog radnog dana putem navedenih elektronskih platformi ili putem e-maila. Nakon toga, potrebno je da nas u roku od 24 časa obavestite o osnovu i korisniku naplate. Po prijemu ove informacije banka obrađuje priliv sa datumom valute iz SWIFT poruke.

Izvodi o dnevnom prometu i stanju se mogu dobiti

 

 

Vreme potrebno za izvršenje naloga

Popunjeni nalozi sa obezbeđenim pokrićem i plaćenom provizijom i potrebnom pratećom dokumentacijom primljeni do 12 časova ili elektronski do 13 časova, izvršavaju se istog radnog dana.

Za plaćanje čekom obavezna je dostava naloga za plaćanje (popunjenog u skladu sa Odlukom o uslovima i načinu obavljanja platnog prometa sa inostranstvom), a mi ćemo vam izdati ček u odgovarajućoj valuti plaćanja (u skladu sa ino-korespodentskim ugovorima).

Instrukcija za plaćanja koja se vrše čekom

Savet za bezbedno obavljanje ino platnog prometa

Uvek sa svojim ino partnerom proverite instrukcije za ino plaćanja koje ste dobili mejlom, pogotovo ukoliko plaćanje inicirate prvi put ili ukoliko uočite promenu u instrukcijama u odnosu na standardne koje ste do tada koristili. Pozovite ih i proverite da li su instrukcije koje ste dobili ispravne. Neće vam oduzeti mnogo vremena, a tako ćete biti sigurni da nije došlo do zloupotrebe dok je mejl stigao do vas i obezbedićete da vaš novac ode na pravu adresu. Takođe, na šta sve treba obratiti pažnju i savete kako da se zaštitite od phishing mejlova, pročitajte ovde.

Informacije o transakcijama međunarodnog platnog prometa

Radnim danima od 9 do 15 h

Informacije o transakcijama međunarodnog platog prometa

Radnim danima od 9 do 15 h

+381 11 30 11 464

Reklamacije u vezi sa plaćanjem prema inostranstvu

Radnim danima od 9 do 15 h

Reklamacije u vezi sa plaćanjem prema inostranstvu

Radnim danima od 9 do 15 h

+381 11 30 11 464

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore