Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Hal E-bank

Hal E-bank je e-banking rešenje na domaćem tržištu, koje se nalazi u ponudi 20 domaćih banaka i namenjen je radu preduzeća u domaćem i deviznom platnom prometu.

Hal E-bank

Ključna prednost ove aplikacije je u tome što se samo JEDNOM SmartCard karticom i kroz samo JEDNU aplikaciju imate mogućnost kontrole SVIH svojih računa, u SVIM bankama koje su deo HALCOM sistema.

Prednosti Hal E-bank

Hal E-bank nudi sledeće opcije za rad

Verzije aplikacije

Zavisno od tipa instalacije, postoje dve vrste Hal E-bank

  1. Hal E-bank personal – instalira se na lokalni računar svakog pojedinačnog korisnika u okviru jednog preduzeća
  2. Hal E-bank corporate – instalira se kao serverska verzija na jednom centralnom računaru u preduzeću, kojem svi ovlašćeni korisnici direktno pristupaju kroz lokalnu mrežu

Tehnički zahtevi

Potrebno je da imate otvoren tekući račun u našoj Banci i najmanje računar klase Pentium II preko 300MHz, sa bilo kojom vrstom Internet veze.

Sigurnost

Za ovlašćenog korisnika se izrađuje jedinstveni PIN code i digitalni sertifikat na SmartCard kartici, a povezivanje na server banke se vrši preko sigurnih i zaštićenih komunikacionih servera.

Hal E-bank pristupnica

Ako ste već korisnik Hal e bank-a u nekoj drugoj banci, dovoljno je da popunite HAL-E Bank pristupnicu, potpišete Hal e bank ugovor i prilikom prvog sledećeg povezivanja na server, računi otvoreni kod naše Banke će se pojaviti u aplikaciji.

 

Da li imate pitanja?

Odgovor očekujte radnim danima od 9 do 15 časova

Pozovite nas

Na raspolaganju smo radnim danima od 9 do 15 časova

+381 11 30 11 501

Biznis e-banking

Uz biznis e-banking olakšajte sebi da sa radnog mesta, bez odlaska u ekspozituru, rešavate svoje dnevno bankarstvo: pregled sredstava i potrošnje po biznis karticama, generisanje izvoda, realizovanje naloga za plaćanje i transfere i kreiranje platnih spiskova za isplate zarada zaposlenima.

Saznaj više

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore