Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Biznis e-banking

Uz biznis e-banking olakšajte sebi da sa radnog mesta, bez odlaska u ekspozituru, rešavate svoje dnevno bankarstvo: pregled sredstava i potrošnje po biznis karticama, generisanje izvoda, realizovanje naloga za plaćanje i transfere i kreiranje platnih spiskova za isplate zarada zaposlenima.

Šta sve omogućava biznis e-banking?

Biznis e-banking je aplikacija za elektronsko bankarstvo koja u stabilnom okruženju omogućava da lako i efikasno obavljate svakodnevne bankarske aktivnosti bez dolaska u ekspozituru.

Aplikaciju odlikuju jednostavnost i intuitivnost u korišćenju.

Biznis e-banking.
Kreiran za vaše lakše poslovanje.

  • Generisanje izvoda za definisani period, njihovo preuzimanje u različitim formatima (pdf, xml, txt, MT940) i direktno štampanje.

  • Nalozi za plaćanje / Izvršavanje transfera koje je omogućeno kroz pojedinačne naloge ili kroz pakete naloga, uz mogućnost kreiranja liste korisnika plaćanja. Opcije koje su podržane kroz rad sa nalozima su: brisanje, promena datuma naloga, potpisivanje, kopiranje naloga, uvoz naloga, slanje naloga, slanje paketa naloga.

  • Devizna plaćanja – naloge za devizna plaćanja možete slati pojedinačno ili kroz pakete sa ili bez slanja propratne dokumentacije. Pre slanja naloge možete sačuvati, brisati, menjati, kopirati, uvoziti i potpisivati. Devizna plaćanja možete koristiti i za konverziju sredstava.

  • dostavljanjem osnova naplate elektronskim putem bez odlaska u ekspozituru uz mogućnost dodavanja potrebne dokumentacije

  • Jednom napravljen platni spisak možete koristiti svakog meseca za isplatu plata zaposlenima u vašoj firmi. Lako se modifikuje, štedi vaše vreme i ubrzava isplatu zarada.

Zatvori
Uštedite i do 60%!

Prelaskom na biznis e-banking vec za pola godine korišcenja možete smanjiti troškove realizacije naloga i do 60%!*

*Navedena ušteda obračunata je na primeru za paket Biznis Praktik za period od 6 meseci ukoliko biste umesto papirnih naloga realizovali 61 nalog koristeći biznis e-banking (10 internih naloga, 50 eksternih naloga do 300.000 din i 1 eksterni nalog preko 300.000 din ili nalog sa naznakom „hitno“ ukoliko banka primaoca ne učestvuje u sistemu instant plaćanja ).

A ušteda može biti i veća za veći broj internih naloga!

Da li imate pitanja?

Odgovor očekujte radnim danima od 9 do 15 časova

Pozovite nas

Na raspolaganju smo radnim danima od 9 do 15 časova

+381 11 30 11 552

Hal E-bank

Hal E-bank je e-banking rešenje na domaćem tržištu, koje se nalazi u ponudi 20 domaćih banaka i namenjen je radu preduzeća u domaćem i deviznom platnom prometu.

Saznaj više

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore