Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

E-šalter

Za vas i vaš mali biznis mi nismo samo banka, već i partner čiju podršku imate u svakom trenutku. Zato, svakodnevno radimo na unapređivanju našeg poslovanja kako bismo Vama omogućili da se u potpunosti posvetite svom.

Šta sve omogućava e-šalter?

E-šalter je mogućnost koju smo kreirali za vas, naše klijente koji imaju svoj mali biznis, a pruža vam udobnost da određene zahteve ka banci podnesete online, bez odlaska u banku i bez dodatne papirologije. Na taj način uštedećete vreme pri obavljanju operativno-administrativnih poslova.

Zahteve koje možete podneti online su:

Zatvori

Kako podnosite zahtev?

Sve što je potrebno je da na ovoj stranici odaberete opciju e-šalter, popunite kontakt formu koja se otvori, a u komentaru kontakt forme naznačite koji od gore navedenih zahteva zelite da izvršite, eventualne detalje i matični broj vaše kompanije. Očekujte brz odgovor i rešenje naših kolega.

Navedene zahteve možete podneti i pozivom našeg Kontakt centra na broj telefona iz nastavka.

Odaberite opciju e-šalter i podnesite zahtev. U komentaru navedite zahtev koji želite da izvršite, eventualne detalje i MB vaše kompanije.

Pozovite nas

Zahteve možete podneti i pozivom našeg Kontakt centra. Radno vreme je radnim danima od 09:00 do 17:00 časova.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore