Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Prestanak važenja moratorijuma u otplati kreditnih obaveza

Obaveštavamo vas da moratorijum, to jest zastoj u otplati kreditnih obaveza, propisan Odlukom NBS o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema, prestaje da važi 30.06.2020. godine. Prestanak važenja zastoja u otplati podrazumeva vraćanje u redovan ritam, to jest način otplaćivanja obaveza koji će se primenjivati od 01.07.2020.godine.

Saznajte više

Pokrenite i unapredite svoju onlajn prodaju

Naš e-commerce vam omogućava da nikad lakše prodajete onlajn bez fiksnih mesečnih troškova, čak i bez potrebe da imate svoj sajt, a plaćate samo proviziju za svaku realizovanu onlajn prodaju!

Saznajte više

Generator
the game changer

Prijavljivanje je završeno. Hvala svima koji su se prijavili da svojim idejama i rešenjima pomognu malim i srednjim preduzećima! Sada je na redu ocenjivanje i selekcija prijava, a uskoro ćemo saznati koji digitalni projekti će se takmičiti u finalu.

Saznajte više

E-šalter

U novim okolnostima kada je očuvanje zdravlja zajednice prioritet i kada je neophodno uvesti promene u samo poslovanje, važno je imati način da bezbedno obavljamo redovne poslovne obaveze. Zato je dobro da znate da odabrane administrativne zahteve za vašu firmu, možete podneti bez odlaska u banku putem opcije e-šalter.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno odgovarajuće rešenje za vas.

Ponuda za mala uvozna preduzeća

Zaboravite na komplikovane procedure i promenljive uslove prilikom saradnje sa inostranstvom. Kreirali smo ponudu koja će olakšati vaše poslovanje, od nabavke do naplate potraživanja.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno odgovarajuće rešenje za vas.

Uplata pazara

Zato što znamo koliko je za vaš biznis vreme bitan faktor, omogućili smo vam da za uplatu pazara ne morate da čekate u redu. Pogledajte šta vam sve naša Express cash usluga donosi.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno odgovarajuće rešenje za vas.

Posebne ponude

Za određene poslovne delatnosti, pripremili smo i posebne ponude.
Jer svaki deo malog biznisa ima specifične potrebe i zahteve.

Međunarodni platni promet

Za manje od sat vremena realizujte nalog za devizno plaćanje. Uz visok stepen bezbednosti dostupno vam je i objedinjavanje celokupnog procesa plaćanja, uz slanje potrebne dokumentacije.

Saznaj više

Biznis e-banking

Online, bez odlaska u ekspozituru, rešavajte svoje dnevno bankarstvo. Pregled računa i potrošnje po biznis karticama, generisanje izvoda, realizovanje naloga za plaćanje i kreiranje platnih spiskova.

Saznaj više

Magazin Finovacije

Imate pitanja za nas?

Razgovarajte sa nama! Pitajte, sugerišite, recite šta mislite, preporučite - odgovor će vas vrlo brzo sačekati u vašem inboksu.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

Saznaj više
Vrati se gore