Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Upoznajte naš tim

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Direkcija ljudskih resursa

U prethodnoj, 2018. godini, 147 novih kolega pridružilo se našem timu od ukupno 1,349 zaposlenih. Profesionalni profili koje smo najčešće zapošljavali bili su stručnjaci iz oblasti malog biznisa, eksperti za razvoj proizvoda, kao i različiti profili iz oblasti upravljanja rizicima, uključujući matematičke i statističke obrazovne profile.

Nastojimo da našim zaposlenima omogućimo iskustvo „jedinstvene banke“, nasuprot radu u zasebnim organizacionim jedinicama bez međusobne saradnje.

Strateško partnerstvo sa ICT Hub-om, poslovnim i tehnološkim inkubatorom koji okuplja ljude koji žele da uspešno razvijaju start-up projekte, takođe je obeležila našu prethodnu godinu. Vodeći se idejom inovacija, kao jednom od naših osnovnih vrednosti, saradnja sa ovim centrom, omogućila nam je razmenu iskustva i znanja sa IT zajednicom u Srbiji koja će sigurno dovesti do novih ideja bitnih za razvoj našeg daljeg poslovanja.

Dodatno, program koji je Direkcija ljudskih resursa pripremila u cilju podrške inovacijama u okviru naše organizacije, nazvana je  Innovation Curriculum, a neki od projekata na kojima smo u prethodnom periodu radili su: Hackaton (prvi događaj tog formata u oblasti finansijskog sektora u regionu), Open Innovation Challenge, kao i brojni Meet up događaji.

Pogledajte otvorene pozicije

Benefiti rada u našoj banci

Naši zaposleni imaju paket benefita koji je konkurentan na tržištu i podrazumeva veći broj dana godišnjeg odmora u odnosu na zakonski minimum, privatni penzioni fond u kom i banka učestvuje u uplati, privatno zdravstveno osiguranje i godišnje naknade za zaposlene koje takođe prevazilaze zakonski propisane sume.

Balans između  poslovnog i privatnog života

Nastavljamo da slušamo potrebe naših zaposlenih, kako bi se uspostavila ravnoteža između poslovnog i privatnog života.

Vodeći računa o potrebi da se svakodnevni stres svede na minimum, svaki petak je za nas opušteni Casual Friday.

U zavisnosti od posla koji obavljate, možete da računate na fleksibilno radno vreme i mogućnost da radite van prostora banke. Work@nywhere podrazumeva da četiri dana mesečno radimo vam kancelarije, a to je gotovo puna dva meseca u toku godine.

Pogledajte otvorene pozicije

Imidž poslodavca

Veliku pažnju posvećujemo studentima različitih profila i pružanju prilike da znanje sa fakulteta povežu sa realnim poslovnim situacijama. Veoma smo ponosni na početak trećeg po redu programa prakse koji pomaže studentima da stiču važno iskustvo i znanje, ali i da aktivno doprinesu našoj kompaniji radom na različitim bankarskim poslovima.

Nastavljamo sa dobrom praksom razvoja partnerstva sa fakultetima i srednjim školama. Do sada smo uspostavili saradnju sa više od 30 obrazovnih ustanova širom zemlje.

Tokom 2018. godine, naši volonteri nastavili su da učestvuju u jednom od naših najuspešnijih CSR programa – Inkluzivnoj akademiji, pa smo tokom prošle godine dali šansu novim profilima da steknu prvo radno iskustvo u našoj banci. Ovaj program pomaže osobama sa invaliditetom da unaprede svoja znanja i veštine, ne bi li postali konkurentniji na tržištu rada.

Takođe, osmu godinu za redom, naši zaposleni – volonteri, svoje slobodno vreme upotpunjavalii su učestvovovanjem u akciji Naš Beograd sa ciljem poboljšanja uslova rada u specijalizovanim ustanovama za brigu o deci.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore