Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Upoznajte naš tim

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Direkcija ljudskih resursa

U prethodnoj, 2018. godini, 147 novih kolega pridružilo se našem timu od ukupno 1,349 zaposlenih. Profesionalni profili koje smo najčešće zapošljavali bili su stručnjaci iz oblasti malog biznisa, eksperti za razvoj proizvoda, kao i različiti profili iz oblasti upravljanja rizicima, uključujući matematičke i statističke obrazovne profile.

Nastojimo da našim zaposlenima omogućimo iskustvo „jedinstvene banke“, nasuprot radu u zasebnim organizacionim jedinicama bez međusobne saradnje.

Strateško partnerstvo sa ICT Hub-om, poslovnim i tehnološkim inkubatorom koji okuplja ljude koji žele da uspešno razvijaju start-up projekte, takođe je obeležila našu prethodnu godinu. Vodeći se idejom inovacija, kao jednom od naših osnovnih vrednosti, saradnja sa ovim centrom, omogućila nam je razmenu iskustva i znanja sa IT zajednicom u Srbiji koja će sigurno dovesti do novih ideja bitnih za razvoj našeg daljeg poslovanja.

Dodatno, program koji je Direkcija ljudskih resursa pripremila u cilju podrške inovacijama u okviru naše organizacije, nazvana je  Innovation Curriculum, a neki od projekata na kojima smo u prethodnom periodu radili su: Hackaton (prvi događaj tog formata u oblasti finansijskog sektora u regionu), Open Innovation Challenge, kao i brojni Meet up događaji.

Pogledajte otvorene pozicije

Benefiti rada u našoj banci

Naši zaposleni imaju paket benefita koji je konkurentan na tržištu i podrazumeva veći broj dana godišnjeg odmora u odnosu na zakonski minimum, privatni penzioni fond u kom i banka učestvuje u uplati, privatno zdravstveno osiguranje i godišnje naknade za zaposlene koje takođe prevazilaze zakonski propisane sume.

Balans između  poslovnog i privatnog života

Nastavljamo da slušamo potrebe naših zaposlenih, kako bi se uspostavila ravnoteža između poslovnog i privatnog života.

Vodeći računa o potrebi da se svakodnevni stres svede na minimum, svaki petak je za nas opušteni Casual Friday.

U zavisnosti od posla koji obavljate, možete da računate na fleksibilno radno vreme i mogućnost da radite van prostora banke. Work@nywhere podrazumeva da četiri dana mesečno radimo vam kancelarije, a to je gotovo puna dva meseca u toku godine.

Pogledajte otvorene pozicije

Imidž poslodavca

Veliku pažnju posvećujemo studentima različitih profila i pružanju prilike da znanje sa fakulteta povežu sa realnim poslovnim situacijama. Veoma smo ponosni na početak trećeg po redu programa prakse koji pomaže studentima da stiču važno iskustvo i znanje, ali i da aktivno doprinesu našoj kompaniji radom na različitim bankarskim poslovima.

Nastavljamo sa dobrom praksom razvoja partnerstva sa fakultetima i srednjim školama. Do sada smo uspostavili saradnju sa više od 30 obrazovnih ustanova širom zemlje.

Tokom 2018. godine, naši volonteri nastavili su da učestvuju u jednom od naših najuspešnijih CSR programa – Inkluzivnoj akademiji, pa smo tokom prošle godine dali šansu novim profilima da steknu prvo radno iskustvo u našoj banci. Ovaj program pomaže osobama sa invaliditetom da unaprede svoja znanja i veštine, ne bi li postali konkurentniji na tržištu rada.

Takođe, osmu godinu za redom, naši zaposleni – volonteri, svoje slobodno vreme upotpunjavalii su učestvovovanjem u akciji Naš Beograd sa ciljem poboljšanja uslova rada u specijalizovanim ustanovama za brigu o deci.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore