Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Pokrenite i unapredite svoju onlajn prodaju

Naš e-commerce vam omogućava da nikad lakše prodajete onlajn bez fiksnih mesečnih troškova, čak i bez potrebe da imate svoj sajt, a plaćate samo proviziju za svaku realizovanu onlajn prodaju!

Bilo da ste veliki, mali, ili sasvim mikro biznis, omogućite vašim kupcima da svoje porudžbine odmah plate onlajn platnim karticama! Kliknite na link koji najbolje opisuje vaše potrebe:

Šta dobijate uz naš e-commerce?

Zatvori

Već imate svoj webshop, ali želite bolju uslugu?PDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Želite svoju onlajn prodavnicu, ali ne znate odakle da krenete?PDF maksimum 10Mb


Vidi pravilaPDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Šta dobijaju vaši kupci?

Zatvori
Kako realizovati e-commerce uslugu?

Za podnošenje zahteva za aktiviranje usluge prihvatanja kartica na internet prodajnim mestima, potreban je otvoreni tekući račun u OTP banci, kao i 12 meseci poslovanja firme, potvrđenih datumom prijave u APR-u.

  1. Banka vrši analizu podnetog poslovnog modela trgovca i utvrđuje ispunjenost formalnih uslova, nakon čega sledi ugovaranje e-commerce usluge
  2. Trgovac zatim dobija testni paket koji omogućava izvođenje transakcija i pristup internet portalu u testnom okruženju, kao i korišćenje testnih platnih kartica
  3. Uz našu podršku, i opciono uz pomoć verifikovanih integratora, trgovac testira rad aplikacije u testnom okruženju na svom sajtu
  4. Trgovac potom dobija produkcione e-commerce kredencijale, registruje se u platnim sistemima VISA, MasterCard i Dina i može da prihvata transakcije platnim karticama na svom sajtu.

 

Garancija bezbednosti

Kao dodatnu zaštitu za trgovca, banka je implementirala 3D Secure tehnologiju koja podrazumeva dodatne metode autentifikacije kupca, korisnika platne kartice (Mastercard SecureCode i Verified by VISA). Time se trgovac štiti i obezbeđuje od eventualne zloupotrebe platne kartice na internet prodajnom mestu.

Povećajte uspeh svoje prodaje, priključite se svetu trgovine koji raste!PDF maksimum 10Mb


Vidi pravila

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore