Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

COSME program

Naša Banka i EIF potpisali su ugovor u okviru Cosme progama za povoljnije kredititranje malih i srednjih preduzeća

Naša Banka potpisala je sa Evropskim investicionim fondom (EIF) ugovor o garanciji u ukupnom iznosu od 75 miliona evra, za odobravanje kredita malim i srednjim preduzećima, neophodnim za investicije i obrtna sredstva.

Potpisivanjem ugovora, naša banka priključila se COSME programu Evropske komisije, i u okviru svoje ponude za mala i srednja preduzeća (MSP), odobrava kredite za finansiranje obrtnih sredstava, kao i za nabavku opreme, mašina i vozila.

Ovo finansiranje je omogućeno putem EU garancije za finansiranje duga uz podršku finansijskih sredstava Evropske unije u okviru LGF instrumenta za jemstvo kredita koji je propisan Uredbom EU br. 1287/2013 Evropskog parlamenta i Saveta za uspostavljanje Programa za konkuretnost kompanija i MSP (COSME)  (2014-2020)

Zahvaljujući COSME programu, naša Banka je u mogućnosti da klijentima ponudi kredite za obrtna sredstva sa dužim rokovima otplate i bez čvrstih sredstava obezbeđenja, kao i investicioni krediti za nabavku opreme, mašina ili vozila samo sa obezbeđenjem u vidu zaloge na predmetu finansiranja.

Ko može koristiti kredit?

Koja je namena kredita?

Iznos

Period otplate

Obezbeđenje

Za sve dodatne informacije o kreditu iz COSME programa, na raspolaganju vam stoji lični bankar.

 

 

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore