Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Datum : 26.03.2020

Obaveštenje o promeni korespondentne banke za CAD valutu

Obaveštavamo Vas da je OTP Banka Srbija a.d. Beograd promenila korespondentnu banku za izvršavanje plaćanja i prijema sredstava u/iz inostranstva u CAD valuti.

Nova korespondentna banka je:

54A: correspondent bank in CAD
DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT, GERMANY
SWIFT/BIC code: DEUTDEFF

Ukoliko ste korisnik računa u CAD valuti, obaveštavamo Vas da je potrebno da svojim ino partnerima, institucijama ili osobama od kojih očekujete priliv u navedenoj valuti, dostavite nove instrukcije za plaćanje u CAD valuti. Za nove instrukcije za plaćanje molimo Vas da se putem e-maila obratite svom ličnom bankaru. Ovaj korak je neophodan kako biste i dalje nesmetano mogli da primate (i šaljete) sredstva na račun/račune u CAD valuti.

Molimo Vas da o promeni korespondentne banke za CAD valutu obavestite svoje ino partnere (institucije ili osobe od kojih očekujete priliv sredstava) i pošaljete im nove instrukcije u najkraćem mogućem roku, jer prijem sredstava u CAD valuti na Vaše CAD račune po osnovu starih instrukcija neće biti moguć nakon 30.03.2020. godine.

Pregled troškova za navedene transakcije, usled izmena korespondentne banke za plaćanja i prilive u CAD valuti možete videti ovde.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju Vam je Kontakt centar Banke na 011 30 11 555.

Vaša OTP banka

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i vikednom od 09:00 do 15:00

Saznaj više
Vrati se gore