Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

3D Secure usluga

Usluga koja dodatno obezbeđuje plaćanje karticama na internetu

Svim korisnicima Visa i MasterCard platnih kartica izdatih u našoj Banci, omogućeno je korišćenje besplatne 3D Secure usluge.

3D Secure usluga smanjuje rizik od neovlašćenog korišćenja kartica. Kao korisnik navedenih platnih kartica, od sada imate dodatno obezbeđenje prilikom transakcija koje obavljate na internetu, i to u svim internet prodavnicama sa istaknutim logotipima MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa.

Uz 3D Secure, sva plaćanja koja ste vršili na internetu su moguća i ubuduće, s tim da ste još bezbedniji kada koristite Visa i MasterCard platne kartice. Kartice su automatski registrovane za 3D Secure uslugu tako da nije potrebna nikakva dodatna registracija. Jedini uslov koji je potrebno ispuniti je prijava broja mobilnog telefona na koji će stići SMS poruka sa jednokratnom lozinkom. Ukoliko Vaš broj mobilnog telefona već postoji u sistemu, i niste ga u međuvremenu menjali, nije potrebna nikakva dodatna prijava.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore